Betingelser

Ordren - hvis varen ikke er på lager modtager du en mail om hvornår jeg kan levere.

Leverance – Hvis varen ikke kan sendes inden 7-10 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Skriver jeg og spørger om du stadig er interesseret.

Fragt – Pakkerne sendes med Postnord.

Betaling – Du kan betale med PayPal eller Shopifys egen betalingsløsning. Og pengene hæves når pakken er klar til afsendelse.

Afbestilling – Hvis du fortryder dit køb inden varen er afsendt da send mig en mail på emily_bergstroem@hotmail.com eller ring på +4526399330.

Fortrydelsesret – Du har fortrydelses ret i 14 dage efter modtagelse af varen. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i væsentlig samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Køberen betaler for returneringen. Afsender bærer ansvar for at pakken kommer helt frem og da pakkerne ikke hånd sorteres skal man pakke så godt ind at de kan tåle fald fra diverse samlebånd. Derfor er det vigtigst at  det pakkes meget  godt ind - og varen krediteres kun hvis den kommer hel frem.

Garanti – Varerne tåler opvaskemaskine og ovn og mikroovn, men ikke kulde/varmechock altså direkte fra iskoldt til kogende eller omvendt. Reklamation dækker ikke hvis der bliver slået skår af varerne eller brud. 

Reklamation – I tilfælde af fejl på varen skal du inden for rimelig tid efter at have opdaget en sådan fejl skriftligt eller mundtligt informere mig om fejlen pr mail og vi aftaler sammen hvad vi gør afhængig af situationen.

Personoplysninger – Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre. 

Kortoplysninger - Når du handler hos <forretningens navn> behandles kortoplysningerne af <terminalleverandør>, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Dankort. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Afbestilling - Skriv til mig inden afsendelse hvis du ønsker at afbestille din vare. emily_bergstroem@hotmail.com eller ring +4526399330

Oplysninger om Émber

Émber

CVR-nummer: 32258050 Kontaktoplysninger

Grangaard Allé 5

7300 Jelling

Mobil: +4526399330

mail: emily_bergstroem@hotmail.com

Salgsbetingelser